Termeni și condiții de utilizare a site-ului

Accesul şi utilizarea site-ului www.scoalapittner.ro (denumit în continuare „site”) se face în termenii şi condiţiile de mai jos. Termenii şi condiţiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment. Accesând şi navigând pe acest site, utilizatorii acceptă implicit, termenii de utilizare descrişi în continuare. În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, utilizatorii trebuie să înceteze accesarea site-ului.
 1. TERMENI
Prezentul site cuprinde: texte, fotografii, afișe, video-uri, baze de date, noutăți, logo-uri, informații, etc. care constituie „conținutul” site-ului www.scoalapittner.ro, care este proprietatea Municipiului Reșița. Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească acești Termeni și Condiții prezentați în continuare, înainte de accesarea site-ului. Parcurgerea și utilizarea site-ului www.scoalapittner.ro reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve de către dumneavoastră a prezenților termeni și condiții. Administratorii www.scoalapittner.ro își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime acești termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe www.scoalapittner.ro
 1. DESCRIERE SITE
www.scoalapittner.ro este un site web de prezentare a proiectului „Restaurarea și revitalizarea patrimoniului cultural – Centru expozițional și de evenimente – Școala Pittner – Municipiul Reșița” finanțat prin Mecanismul Financiar SEE 2014 – 2021 în cadrul Programului RO-CULTURA, proiect implementat de Municipiul Reșița Site-ul cuprinde printre altele: informații despre proiect, acțiuni bilaterale care au loc între parteneri, noutăți unde sunt postate informații in mod constant despre evoluția activităților proiectului etc.
 1. OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații/noutăți actualizate despre proiect și activitățile care au loc în cadrul acestuia.
 1. LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site conține legături sau trimiteri către și alte site-uri considerate de Municipiul Reșița utile în legătură cu conținutul site-ului care nu se afla sub controlul sau administrarea sa. În cazul utilizării acestor link-uri sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri. Municipiul Reșița nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul sau.
 1. DREPTURI DE AUTOR
Întregul conținut al acestui site (date, imagini, texte, grafică, video, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea Municipiului Reșița, în conformitate cu prevederile Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările uletrioare. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului www.scoalapittner.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică, fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților Municipiului Reșița, cu excepțiile prevăzute în contractul de finanțare a proiectului (privind partenerii, operatorul de program, PNC, finanțatorul, CMF, OMF etc.) Accesul si utilizarea paginiilor site-ului www.scoalapittner.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.
 1. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor pe care Municipiul Reșița le desfășoară în cadrul proiectului. Municipiul Reșița nu va acorda nici o garantie referitoare la:
 • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
 • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
 • inexistenta pe site-ul pus la dispoziție, a virușilor sau alte vulnerabilități care ar putea dăuna utilizatorilor.
Astfel, Municipiul Reșița nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin accesarea site-ului
 1. INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUi
Completarea formularului de contact va fi considerată și va reprezenta o cerere expresă privind folosirea datelor personale în scopul contactării și transmiterii de mesaje. Utilizatorul are obligația de a completa corect datele personale. Municipiul Reșița nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularelor. Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate, vă rugăm să nu completați câmpurile formularului de contact. Navigare în cadrul secțiuniilor site-ului și completarea formularelor va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres și neechivoc pentru folosirea datelor personale în scopul contactării și transmiterii de mesaje. Utilizatorul are obligația de a completa corect câmpurile formularului, în conformitate cu realitatea. Municipiul Reșița nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului. În cadrul site-ului se regăsesc informații referitoare la proiect, persoanele și partenerii implicați în cadrul acestuia, noutăți în legătură cu evenimentele din cadrul proiectului, o bază de date cu meșteri.
 1. LEGISLAȚIE APLICABILĂ
Drepturile şi obligaţiile părţilor, impuse de prezentele termeni şi condiţii, precum şi toate efectele juridice ce decurg din acestea vor fi interpretate şi guvernate de legea română în vigoare.